Tyverialarm, Videoovervågning og sikring2018-10-31T08:24:31+00:00

En tryg hverdag med ALARM & SIKRING

Undgå uvedkommende gæster med alarm, sikring og videoovervågning.

Giv familien eller medarbejdernes øget tryghed via effektive alarmsystemer. Bliv advaret i god tid om brand og hold et vågent øje – både dag og nat. Vores hverdag skal være tryg og sikker. Både når det står tomt om dagen, og når natten falder på. Med alarmsystemer kan du sikre effektivt mod tyveri, brand og vandskade.

Intelligente alarmer kan også alarmere dig, eller alarm-centralen, hvis der sker noget uventet, eks. et indbrud i hjemmet når du ikke er hjemme.

Hos it-el har vi blandt andet specialiseret os i tyverialarm, tågesikring, videoovervågning, og adgangskontrol. Vi er certificeret og godkend af forsikringsselskaberne så vi kan installerer og yde service på alle slags forsikrings godkendte alarm- og overvågningsanlæg.

Vort godkendelsesnummer for alarm er 212.448 og for Overvågning er 214.1343

TYVERIALARM PRIVAT

Undgå uvedkommende gæster med tyverialarm. Tryghed via effektive og intelligente alarmsystemer. Bliv advaret og hold et vågent øje – både dag og nat.

LÆS MERE

GRATIS SIKRINGSEFTERSYN

Alarm eller overvågning

LÆS MERE

DNA mærkning mod indbrud

LÆS MERE

Tal sikring med specialisterne
– vi ringer dig op!


VIDEO OVERVÅGNING AF PRIVAT HJEM

ITV sikrer mod indbrud og hjemmerøveri

ITV er et videoovervågningssystem til små og mellemstore overvågningsopgaver. En harddiskoptager lagrer de levende billeder i 30 dage, og man kan hurtigt overføre optagelser via USB. Kameraerne optager både i lys og mørke, og det er muligt at koble systemet til internettet, så du online har mulighed for at tjekke op på boligen eller arbejdspladsen – uanset hvor du befinder dig.

Ved at placere et kamera ved hoveddøren kan du altid se, hvem du lukker ind i dit hjem og sikre dig mod ubudne gæster. Overvågning har en enorm præventiv effekt og skræmmer de fleste tyve væk.

Kombinér systemet med en overfaldsalarm placeret ved natbordet, og du er sikker på øjeblikkelig hjælp fra alarmcentralen.

it-el CERTIFICERING

 Vi er certificeret og godkend af forsikringsselskaberne så vi kan installerer og yde service på alarm- og overvågningsanlæg.

Vores hjemmeside bruger cookies OK