TYVERIALARM PRIVAT2018-11-16T01:17:50+00:00

TYVERIALARM PRIVAT BOLIG

Din tyverialarm holder et vågent øje med boligen – både dag og nat. 1 stk. tyveri alarmcentral, montering, test og idriftsætning samt alarmskilte til bygningen.

At sikre en ejendom mod indbrud kræver en fagmand der har erfaring. At sikre en bygning kræver indsigt og forståelse af dem som udfører den form for berigelseskriminalitet. Med de åbne grænser ser vi desværre at hele parcelhuskvartere rydes over natten, til stor ærgelse for ejer og beboere.
Det er blevet sværere at foretage indbrud hos virksomheder som idag er godt sikret med både alarm og overvågning. Så jo mere svært det er blevet at bryde ind i en virksomhed, jo mere opmærksomhed mod private boliger

it-el anbefaler iøvrigt
En intelligent installation kan automatisk tænde og slukke lys i forskellige rum, ganske som hvis familien var hjemme. Og en alarm kan afskrække og stresse tyven, hvis han alligevel bryder ind. Alarmen bør programmeres til at tilkalde vagtselskab.

Indbrud begås i dagtimerne

De fleste indbrud begås i dagtimerne, når du ikke er hjemme – og især ferierne er tyvenes højsæson. For at undgå indbrud skal du have dit tomme hus til at se beboet ud:

  • Sæt de værdifulde ting væk, så de ikke er synlige fra vinduerne.
  • Lås værktøj og haveredskaber inde, så tyven ikke kan bruge dem til indbrud.
  • Brug automatiske tænd/sluk-ure, når du er bortrejst. Både til lyset uden- og indendørs.
  • Lad radioen være tændt.
  • Få monteret lys, der tænder, når en person nærmer sig boligen.
  • Undgå at skilte med, at du er bortrejst. Behold din sædvanlige telefonsvarer-besked.
  • Hus og have skal give indtryk af at være i brug.
  • Uorden hører til dagens orden

Tyven bryder normalt ind ved at knuse en rude. Derfor er en alarm et godt supplement til husets øvrige sikring. En alarm i sig selv forhindrer ikke indbrud, men det stresser tyven, når alarmen går i gang. Der bør være en reaktion i forbindelse med alarmen – en nabo eller et vagtselskab, der møder op.

Installation af en alarm kræver en fagmand

Vi arbejder sammen med landets førende leverandører inden for sikrings produkter, og kan derfor garantere en høj kvalitet.Her kan du se hvad de forskellige sikringsformer står for.

Tyverialarm skal registrere en tyv der kommer ind i det sikrede område, samtidig giver den signal videre til de personer der skal tage action på alarmen, det kan være vor døgnbemandede vagtcentral, eller blot et opkald til privatpersoner hvis man ønsker det.

Tågesikring skal gøre det vanskeligt for tyven at finde rundt i det sikrede område, og mindske hans udbytte. Vi er blandt andet forhandler af PROTECT som er en af verdens førende inden for tågesikring. Vi kommer gerne ud og demonstrerer vores demokanon.

Videoovervågning kan dokumentere hvem der er i det sikrede område og hvad der sker og er sket tidligere, samtidig er der mulighed for at sidde hjemme og se på sin egen pc elle smartphone.

Adgangskontrol registrerer og giver adgang til et aflåst område. Samtidig kan man efterfølgende se hvem der har erhvervet sig adgang eller blevet afvist.

Karsten Madsen
Karsten MadsenInstallatør - Alarm & Sikring
Specialist i sikkerhedsløsninger til privat og erhverv.

tlf 29492342

Har siden 1998 arbejdet med alle former for tyveri sikringsopgaver. Lige fra den lille lejlighed der skulle ha en simpel Tyverialarm til store erhvervs virksomheder der kræver komplicerede special løsninger.

Vores hjemmeside bruger cookies OK