Sikkerhed til erhverv2017-11-14T07:36:06+00:00

Leder du efter en kompetent samarbejdspartner?
– vi kommer gerne med vores bud

Kontakt os uforpligtende eller ring til os

KONTAKT OS
Elektriker Vorbasse – Hejnsvig – Billund – Grindsted

ELEKTRIKER ERHVERV

Vores løsninger kan bidrage til at styrke virksomhedens produktivitet, trivsel og sikkerhed ved at tænke på tværs af installationstyper og kombinere belysning, klimaanlæg, energi, sikring og kommunikation i en intelligent installation.

Vi leverer gennemtænkte  sikrings løsninger og er specialiseret i eks. tyverialarm, tågesikring, videoovervågning, og adgangskontrol.

Tyverialarm

skal registrere en tyv der kommer ind i det sikrede område, samtidig giver den signal videre til de personer der skal tage action på alarmen,
det kan være vor døgnbemandede vagtcentral, eller blot et opkald til privatpersoner hvis man ønsker det.

Videoovervågning

kan dokumentere hvem der er i det sikrede område og hvad der sker og er sket tidligere, samtidig er der mulighed for at sidde hjemme og se på sin egen pc elle smartphone.

Tågesikring

skal gøre det vanskeligt for tyven at finde rundt i det sikrede område, og mindske hans udbytte. Vi er blandt andet forhandler af PROTECT som er en af verdens førende inden for tågesikring. Vi kommer gerne ud og demonstrerer vores demokanon.

Adgangskontrol

registrerer og giver adgang til et aflåst område. Samtidig kan man efterfølgende se hvem der har erhvervet sig adgang eller blevet afvist.

Vi er certificeret og godkendt af forsikringsselskaberne.

Vi rådgiver og leverer sikringsløsninger tilpasset virksomhedens behov.

Vi arbejder med fremtidssikrede produkter, intelligente løsninger og effektiv service og tryghed.

Vi arbejder sammen med landets førende leverandører inden for sikrings produkter, og kan derfor garantere en høj kvalitet.

Vores hjemmeside bruger cookies OK