Netværk-Fiber-IP2017-05-19T02:42:06+00:00

VIRKSOMHEDENS NETVÆRK

 

Optimér kommunikationen og øg indtjeningen, it-el, din rådgivende installatør leverer sikkerheden, og du bestemmer hvad dit netværk skal kunne. Mulighederne med det moderne og tidssvarende netværk er nemlig utallige. Du kan opsætte flotte promotionsskærme i receptionen og give en personlig velkomst til dine kunder. Du laver selv lyd og billede og kan faktisk gøre det hjemme fra din egen computer.

TRÅDLØS NETVÆRK TIL ERHVERV

Trådløst netværk er fremtidens standard. Faktisk forventer de fleste mennesker allerede at kunne logge på nettet uden brug af kabler. Men et trådløst netværk skal være pålideligt og driftsikkert. I undervisningslokaler skal det trådløse netværk fungere, så der ikke opstår tidsspild, fordi netværket er ustabilt.

Det optimale datanetværk rummer utallige muligheder
– og det er ofte en ret god investering

Kontakt os uforpligtende

 

KONTAKT OS
Elektriker Vorbasse – Hejnsvig – Billund – Grindsted

IP Teknologi | Videokonferencer

 

Effektiv kommunikation med IP-telefoni?

I en virksomhed er der direkte forbindelse mellem telefonbetjening og indtjening. Med IP-telefoni kan du give dine kunder en hurtig og effektiv betjening. Du ringer via computeren og taler gennem et headset – ganske gratis!

Mødelokalet er din chance for at imponere dine kunder. Ikke kun med en overtalende præsentation, men med det professionelle udstyr du bruger.

Video-konferencer

Store afstande kan ikke længere forhindre en tæt dialog med dine kunder eller med dine kolleger i andre afdelinger. Med video-konference sidder I “ansigt til ansigt” og kan aflæse hinandens kropssprog, mens I taler sammen, som var I i samme rum

 

Vores hjemmeside bruger cookies OK