Energivejledning2017-05-19T05:27:35+00:00

ENERGIVEJLEDNING

Styr elregningen i den rigtige retning – Lys, musik og klimaanlæg er ofte konstant tændt i både køkken, varelager og på toiletterne. Du kan spare masser af penge med energistyring. Når lys, musikanlæg og klimaanlægget taler sammen med bevægelsessensorer (PIR), vil installationerne kun aktiveres, når personalet går ind i lokalet og slukkes igen, når de forlader det.

Sidste mand slukker lyset – hvem slukker ventilationen – Klimaanlægget er ofte tændt og kører på fuld drøn til ingen verdens nytte. Men det er nemmere at lade teknologien hjælpe, end det er at ændre folks vaner. Specielt på de institutioner, hvor fokus ikke er rettet mod at spare energi, men på pleje og omsorg.

Overvågning – Et IP-kamera kan tale sammen med lys- og alarmsystemet, hvis nogen forsøger at begå indbrud. Trænger tyve ind på institutionens område om natten, vil overvågningskameraet omgående sende besked til alarmsystemet og tænde lyset i området. Oplysningerne bliver også sendt til dig – ligesom det selv tilkalder politiet.

Invester 1 krone og få 4 tilbage.
– skal vi se på dine muligheder med vedvarende energi?

Kontakt os uforpligtende

it-el hjælper private og virksomheder med at spare energi. Vi er uddannet i energivejledning og  bag uddannelsen, som er støttet af Energistyrelsen, står Dansk Byggeri og Tekniq sammen med Teknologisk Institut, Videncenter for energibesparelser i bygninger og Energitjenesten.

KONTAKT OS
Elektriker Vorbasse – Hejnsvig – Billund – Grindsted
0kWh
sparrede vores kunder samlet i 2016
0Kroner
tjente vores kunder ialt i 2016

få besøg af energivejlederen

De høje priser på konventionel el og varme er med til at understrege logikken i bæredygtige løsninger. Grøn energi fra fx solceller og jordvarme er blevet et reelt og billigt alternativ til fjernvarme og det centrale elnet. Men det er blot et udpluk af de muligheder der findes for at energioptimere i dit hjem eller i din virksomhed.

De økonomiske besparelser betaler hurtigt investeringen hjem.

Vores hjemmeside bruger cookies OK